Information Alhama Signature Golf

Alhama signatur Golf är beläget i provinsen Murcia, Golf in the sunny Spain, Condado de Alhamai stadsområdet Alhama de Murcia. Golfbanans yta är ungefär 96 hektar och dess maximala längd är 6,884 meter för ett par 72. Apartment for rental lägenhet till uthyrning Spain Spanien Grönområdet eller spelområdet är 45 hektar, resten av området är ruffytor med en mängd inhemska växter.

När du spelar här så kommer du att spela på en av de bästa golfbanorna i Spanien tack vare Jack Nicklaus.

 

Alhama signatur Golf är en exceptionell bana som har utformats och skapats personligen av Jack Nicklaus. Banans långa och spektakulära hål har utvecklats mellan fem stora sjöar, med cirkulära tees, breda fairways med tuffa och snabba greener, 116 bunkrar med varierade former och vit kiselsand, ett vassgräs i semiruffen som fungerar som övergångsgräs mellan fairway och det breda ruffområdet som dominerar allt här så att det integreras i ett landskap som innehåller all inhemsk flora och fauna som är typiskt för det närliggande Sierra de Espuña, med tallar, espartogräs, rosmarin, timjan tillsammans med andra inhemska arter från detta område.

Alhama signatur Golf utgör en stor utmaning för alla spelare, professionell eller amatör på alla nivåer. Den perfekt beräknade designen gör att du måste tänka till inför varje slag innan du når någon av greenerna som alla har strategiskt placerade bunkrar.
Den maximala längden för banan är 6,884 meter och par 72.

Vit tee: 6884 meter
Gul tee: 6054 meter
Blå tee: 5741 meter
Röd tee: 5034 meter  • Alhama Signature Golf Course
  • Pro-Shop.
  • Uthyrning av buggys, klubbor och elektriska vagnar.
  • Övningsgreen.
  • Övningsområde: Pitch green, chipping green och bunkers.